» » Співпраця у сфері медичної економіки

Співпраця у сфері медичної економіки

Дата: 3-01-2023, 15:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у класичному університеті Тернополя відбулася Zoom-конференція із Крістіаном Тільшером - партнером з Німеччини у сфері медичної економіки.

Професор Крістіан Тільшер – лікар-практик, дипломований бізнесмен та економіст. Упродовж багатьох років він вивчав медицину та отримав ступінь доктора в Бонні. З 2010 року очолює Центр компетенції з медичної економіки в Університеті прикладних наук FOM в Ессені, Німеччина.

Під час зустрічі ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий наголосив на важливості підготовки фахівців з економіки охорони здоров’я, навчання медиків та  керівників медзакладів, а також співробітництва з економічними університетами Європи.

 До спілкування долучився координатор співпраці - професор кафедри міжнародної економіки навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім.Б.Д.Гаврилишина ЗУНУ Євген Савельєв. Сторони говорили про розробку електронних медичних записів, які є у відкритому доступі, налагодження комунікації із працівниками у сфері фармацевтики та узгодили подальші кроки партнерства.