» » Важливо: національні пріоритети для проєктів розвитку потенціалу (СВНЕ та CBVET)

Важливо: національні пріоритети для проєктів розвитку потенціалу (СВНЕ та CBVET)

Дата: 4-01-2023, 16:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні Еразмусівці! До вашої уваги важлива інформація всім командам, які створюють проєкти на конкурси з розвитку потенціалу!

Звертаємо увагу, що Міністерством освіти і науки України визначено національні пріоритети для заявок конкурсів структурних проєктів (Strand 3 https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/erasmus-edu-2023-cbhe-strand-3;callCode=null;freeTextSearchKeyword=;matchWholeText=true;typeCodes=1,0;statusCodes=31094501,31094502;programmePeriod=2021%20-%202027;programCcm2Id=43353764;programDivisionCode=null;focusAreaCode=null;destinationGroup=null;missionGroup=null;geographicalZonesCode=null;programmeDivisionProspect=null;startDateLte=null;startDateGte=null;crossCuttingPriorityCode=null;cpvCode=null;performanceOfDelivery=null;sortQuery=sortStatus;orderBy=asc;onlyTenders=false;topicListKey=topicSearchTablePageState) з розвитку потенціалу вищої освіти та розвитку потенціалу професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти Програми ЄС Еразмус+. Нагадуємо, що МОН України є обов’язковим партнером такого типу проєктів.

Команди, які працюють над проєктами або планують залучати МОН України, як партнера, для отримання листів підтримки (мандатів), мають подати інформацію до 22 січня 2023 р. Пріоритети, контакти та інші деталі у додатках. Листи надіслано керівникам закладів вищої освіти та професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти.

 

Джерело: https://erasmusplus.org.ua/news/vazhlyvo-naczionalni-priorytety-dlya-rozvytku-potenczialu-svne-strand3/