» » Вручення дипломів магістрам факультету економіки та управління!

Вручення дипломів магістрам факультету економіки та управління!

Дата: 17-01-2023, 17:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у класичному університеті Тернополя на факультеті економіки та управління відбулося вручення дипломів випускникам освітньо-професійних програм «Менеджмент», «Менеджмент закладів охорони здоровʼя», «Публічне управління та адміністрування», «Управління персоналом», «Економіка та управління підприємством», «Маркетинг», «Підприємництво торгівля та біржова діяльність».

За кожен новий ранок, за кожну прожиту годину без пострілів, за можливість сьогодні зустрітися ми завдячуємо Богові та нашим захисникам. Щоденно Україна продовжує боротися за право бути незалежною, боронить свої кордони, бʼється за кожен клаптик рідної землі. Ця боротьба - наше серце, наша сутність, наша доля. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять про Героїв України, які віддали найдорожче за Батьківщину – своє життя.

 В умовах воєнного стану факультет економіки та управління Західноукраїнського національного університету докладає максимум зусиль для забезпечення якісного надання освітніх послуг, створення безпечного навчального процесу, підтримки тих, хто був змушений виїхати за кордон.

Вручення дипломів розпочалося із вітального слова першого проректора ЗУНУ Миколи Шинкарика. У своїй промові Микола Іванович зазначив: «Дорогі друзі, шановні випускники! Знання, які ви здобули у класичному університеті Тернополя – це вагоме підґрунтя вашої подальшої професійної діяльності.  Пам’ятайте, що двері альма-матер завжди відкриті для вас. Успіхів та нових досягнень!»

Щиро привітав магістрів декан факультету економіки та управління Віктор Островерхов: «У період повномасштабної війни росії проти України ви наполегливо продовжували навчатися, вдосконалюватися та зростати. Пишаюся, що у нашому університеті саме такі випускники - особистості, які готові завжди розвиватися, ніколи не зупинятися і впевнено досягати успіху. Бажаю вам оптимізму, кар’єрних здобутків, натхнення та реалізації творчих планів і задумів!».

Також до присутніх звернулися завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Михайло Шкільняк, завідувачка кафедри маркетингу, професорка Тетяна Борисова і завідувачка кафедри підприємництва та торгівлі, професорка Ольга Собко.

Музичні композиції дарували солісти художніх колективів відділу творчої самореалізації  та виховання ЗУНУ Оксана Кічак та Ілона Дядьо.

Віримо, що кожен із вас, дорогі випускники, у нелегкий для нашої держави час, знайде своє місце у житті,  буде гідною людиною та справжнім патріотом України.

Університетська родина завжди буде рада бачити кожного із вас! Щасти вам у всьому!