» » Фаховий збірник наукових праць «Актуальні проблеми правознавства»

Фаховий збірник наукових праць «Актуальні проблеми правознавства»

Дата: 20-01-2023, 11:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! В умовах війни ми продовжуємо працювати для розвитку науки в Україні, адже збереження та поступ держави неможливий без глибинного осмислення її минулого досвіду, розуміння сучасних процесів і моделювання майбутнього.

Саме тому, редакція наукового збірника «Актуальні проблеми правознавства» запрошує науковців, молодих дослідників, аспірантів та магістрантів (у співавторстві з керівниками), а також юристів-практиків надсилати свої матеріали для публікації.

Дедлайн:   20 лютого 2023 року.

Мета – забезпечити платформу для комунікації між вченими, які здійснюють дослідження у різних галузях юридичної науки як в Україні, так і за її межами, представити результати дисертаційних досліджень науковій спільноті, дати можливість молодим вченим опанувати методику підготовки і публікації наукових статей,  вводити в науковий обіг нові джерела та матеріали.

Приймаються також рецензії на нові наукові видання.

Кожній статті видання поточного номера присвоюється міжнародний цифровий ідентифікатор (код) DOI. Усі матеріали оприлюднюються на сайті видання у відкритому доступі.

Усі номери збірника розміщуються на інтернет-сайті Національної бібліотеки Україні імені В.І. Вернадського. Збірник проіндексований у міжнародній наукометричній базі Index Copernicus, Crossref та Google Академія.

Детальна інформація про видання, архів усіх номерів та інформація для авторів на сайті:  http://app.wunu.edu.ua