» » Вручення дипломів магістрам навчально-наукового інституту публічного управління ЗУНУ

Вручення дипломів магістрам навчально-наукового інституту публічного управління ЗУНУ

Дата: 30-01-2023, 12:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя відбулося вручення дипломів магістрам навчально-наукового інституту публічного управління Західноукраїнського національного університету.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих героїв, які загинули у боротьбі з російським агресором.

Ректор Андрій Крисоватий промовив: «Сьогодні завершив навчання ще один курс активних державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у навчально-науковому інституті публічного управління. Працювати у державних органах, виконувати важливі завдання - відповідальна справа, від якої залежить міць нашої країни. Нехай ваша плідна праця на ниві служіння народу буде успішною!»

Також до привітань запросили заступника директора навчально-наукового інституту публічного управління, кандидата економічних наук Віктора Русіна, заступницю завідувача кафедри менеджменту та публічного управління, докторку економічних наук, професорку Аллу Васіну, завідувачку кафедри фінансів ім. С. І. Юрія, докторку економічних наук, професорку, заслуженого діяча науки і техніки України Ольгу Кириленко, начальниця Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях Галина Макаревич, головний спеціаліст Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях Ольга Салівон.

Патріотичними піснями вітали випускників працівники відділу творчої самореалізації та виховання.

Випускниці Мар’яна Гура та Тереза Крупа звернулися до професорсько-викладацького колективу із словами вдячності: «Дякуємо за посіяні зерна знань, вашу працю та терпіння. Ми разом із вами вчилися, працювали й докладали зусилля задля спільної Перемоги. Віримо, що ваше наставництво – надихатиме нас на нові звершення». 

Долайте випробування й виклики сьогодення. Вірно, чесно, шляхетно служіть своєму народові та державі в ім’я процвітання Батьківщини!