» » Зустріч із представниками ТОВ «Ю-КОНТРОЛ»

Зустріч із представниками ТОВ «Ю-КОНТРОЛ»

Дата: 1-02-2023, 09:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах дуальної освіти колектив кафедри обліку і оподаткування факультету фінансів та обліку організував онлайн-зустріч для студентів 2-4 курсів освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» із представниками ТОВ «Ю-КОНТРОЛ».

Менеджер освітнього напряму Анатолій Пясецький розповів про різносторонні можливості аналітичних інформаційних систем на прикладі YouСontrol, їх використання у сфері бухгалтерського обліку, аудиту й управління. Зокрема, доповідач описав можливості системи YouСontrol при отриманні інформації про контрагентів для оцінки ризиковості операцій та деталізував у яких напрямах обліку й управління найдоцільніше її застосування, окреслив аналітичні функції системи та їх використання для фінансового аналізу як зовнішніх контрагентів, так і для самого підприємства – користувача YouСontrol.

Окрім того, під час спілкування було детально обговорено зв'язки та можливості поєднання  зовнішніх аналітичних систем з внутрішніми інформаційним системами суб’єктів господарювання, зокрема й з обліковими.

Модератор зустрічі – к.е.н., доцентка Ірина Назарова.