» » Відбудеться зустріч із Дарією Карякіною у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 4.0: експертно про політику, економіку, бізнес та міжкультурні комунікації»

Відбудеться зустріч із Дарією Карякіною у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 4.0: експертно про політику, економіку, бізнес та міжкультурні комунікації»

Дата: 1-02-2023, 20:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 2 лютого 2023 року об 11:00 год у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 4.0: експертно про політику, економіку, бізнес та міжкультурні комунікації» відбудеться зустріч із Дарією Карякіною. 


Наша гостя - генеральна директорка проєкту OUTLOOK, що працює у сфері культурної дипломатії, організаторка фестивалю культур народів світу Outlook World Culture Festival, авторка і ведуча програми "Журфікс" на телеканалі "Тоніс" (2010-2011 рр.). 


Тема розмови «Міжкультурні комунікації в публічній дипломатії».

Поговоримо про чинники формування особливостей менталітету і поведінки представників різних країн і про те, як встановлювати з ними ефективну комунікацію; як організовувати й здійснювати ділові контакти з іноземними партнерами, готувати і забезпечувати візити іноземних делегацій під час організації масштабних міжнародних подій. 


В умовах, коли зростає роль citizen diplomacy, принципово змінюється актуальність проблеми культури міжнародного спілкування. Ця тема перестала бути прерогативою лише професійних дипломатів, вона у ТОПі для представників бізнесу і неурядових організацій, державних службовців і органів місцевої влади, освітян і науковців. Тому, приєднуйтеся! Буде цікаво і корисно! 


Проєкт реалізовується на базі навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина Західноукраїнського національного університету.