» » Професійно-орієнтований тренінг для студентів кафедри фінансів ім. С.І. Юрія факультету фінансів та обліку

Професійно-орієнтований тренінг для студентів кафедри фінансів ім. С.І. Юрія факультету фінансів та обліку

Дата: 8-02-2023, 09:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Кафедра фінансів ім. С.І. Юрія факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету організовує для студентів цикл зустрічей з фахівцями-практиками. Нещодавно відбувся професійно-орієнтований тренінг на базі фінансового відділу Великоберезовицької територіальної громади.

Начальниця відділу Ольга Борисівна Казимирів надала юнакам та дівчатам цікаву та пізнавальну інформацію про Великоберезовицьку територіальну громаду, ознайомила їх з особливостями роботи фінансового відділу громади.

Разом з фахівцями відділу молодь проаналізувала стан виконання бюджету громади за 2022 рік, визначила основні бюджетоутворюючі джерела доходів, дізналася про особливості здійснення видатків бюджету в умовах воєнного стану.

Студенти жваво обговорювали напрями та можливості залучення на розвиток громади грантових коштів, а також озвучували рекомендації щодо розробки бюджету для громадян.

Завдяки професіоналізму Ольги Борисівни, тренінг був змістовним та пізнавальним, пройшов у дружній, невимушеній атмосфері!