» » Зустріч із генеральною директоркою проєкту OUTLOOK у межах «Студії публічної дипломатії»

Зустріч із генеральною директоркою проєкту OUTLOOK у межах «Студії публічної дипломатії»

Дата: 9-02-2023, 10:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах «Студії публічної дипломатії 4.0: експертно про політику, економіку, бізнес та міжкультурні комунікації» відбулася зустріч з Дарією Карякіною - генеральною директоркою проєкту OUTLOOK, експерткою у сфері культурної дипломатії і міжкультурних комунікацій, організаторкою фестивалю культур народів світу Outlook World Culture Festival.

Темою розмови цього разу були міжкультурні комунікації в публічній дипломатії. Учасники говорили про проєктний менеджмент через призму the best practices & Ukrainian cases, тонкощі протоколу та етикету, чинники формування особливостей менталітету та поведінки представників різних країн і культур, ефективну комунікацію при налагодженні ділових контактів з іноземними партнерами та іноземними делегаціями до і під час організації масштабних міжнародних подій, факапи і формули успіху.

А ще було багато мотивації: «Вас питатимуть: навіщо це тобі потрібно? Вам казатимуть: у тебе нічого не вийде! Це не на часі... А ви ідіть за своєю мрією! Ідіть маленькими кроками до реалізації своїх цілей і мети! Тому що подорож в тисячу миль починається з першого кроку», - Дарія Карякіна.

Проєкт «Студії публічної дипломатії» реалізується на базі навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина Західноукраїнського національного університету.