» » Найвища синергія – поєднання науки й практики!

Найвища синергія – поєднання науки й практики!

Дата: 9-02-2023, 14:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти спеціальності «Облік і оподаткування» мали змогу зустрітися із сертифікованим аудитором, ACCA DipIFR, IFA DipIFRS, партнером з аудиту АФ «Аудит Сервіс» (м. Івано-Франківськ) Наталією Ципочкою та сертифікованим аудитором, ACCA Dip IFR, IFA, CIMA, сертифікованим внутрішнім аудитором, завідувачкою кафедри обліку та оподаткування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, д.е.н., професоркою Софією Кафкою.

Ключова тема зустрічі - аудиторські процедури підтвердження достовірності фінансової звітності. Практичний кейс – це ексклюзивна можливість для молоді пройти одну з основних аудиторських процедур, та, поєднуючи теоретичні знання і практичні навики, зрозуміти усі професійні «секрети» аудиторів.

Облік та аудит - інтелектуальна діяльність, яка передбачає дослідження фінансово-господарської діяльності з метою поліпшення її та підвищення прибутковості. Жваво обговорювалися важливі аспекти проведення процедури оцінки ризиків, оцінки фінансової інформації крізь призму фінансових та нефінансових показників, основні етапи та можливості внутрішнього контролю, професійного розвитку та кар’єрного зростання.

 

Координатор - д. е. н., професорка кафедри обліку і оподаткування Віта Семанюк.

Дякуємо за змістовні доповіді, професійні судження та активну участь у дискусії.