Співпраця із Авдіївською МВА

Дата: 9-02-2023, 17:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні відбулася зустріч ректора Андрія Крисоватого із керівником Авдіївської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області Віталієм Барабашем та заступником керівника Сергієм Легеньким.

У ході спілкування було обговорено співпрацю у сфері освіти: створення безпечного середовища для абітурієнтів із Донецької області та адаптацію молодих людей в нових реаліях сьогодення.

Ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий сказав: «Наш фронт – освіта. Саме тому адміністрація та професорсько-викладацький колектив Західноукраїнського національного університету докладає усіх зусиль, аби студенти й абітурієнти здобували якісні знання, мали хорошу матеріальну базу і можливості отримати міжнародний досвід».

«Щодня ми впевнено боремося за майбутнє молоді України. Наше завдання перемогти  й побудувати сильну, незламну, самостійну державу. Війна закінчиться й наша Батьківщина потребуватиме фахівців, які працюватимуть на благо нашої країни. Переконаний, що наша співпраця в освітній та соціальних сферах – це турбота про найцінніше – людей, які пережили багато горя й страждань», - зазначив керівник Авдіївської МВА Віталій Барабаш.

Об’єднуємося у спільному прагненні!