» » Зустріч із фахівцями Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області

Зустріч із фахівцями Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області

Дата: 10-02-2023, 11:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу факультету фінансів та обліку, які навчаються за освітньо-професійними програми «Соціальне забезпечення» та «Фінансовий менеджмент» відвідали Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

Фахівці провели із молоддю інтерактивний тренінг з питань діяльності органів Пенсійного фонду України в сучасних умовах.

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик розповів про динамічний розвиток установи, впровадження європейських стандартів надання послуг громадянам й сказав, що місія фонду – надавати якісні послуги, прозоро та відповідально здійснювати виплати в солідарній системі, поєднувати інтереси працюючих та непрацездатних.

Начальник управління інформаційних систем та електронних ресурсів Олександр Томчук окреслив ключові види електронних послуг, які пропонує установа, специфіку використання електронних сервісів, важливість кваліфікованого електронного підпису та ведення трудових книжок працівників у електронному форматі, можливості відстеження та контролю страхового стажу, переваги електронного запису на прийом та отримання необхідної документації в електронному форматі за попереднім запитом.

Заступниця начальника юридичного управління – начальниця відділу організації правової роботи Галина Сойка зазначила ключові аспекти фінансово-правового регулювання діяльності Пенсійного фонду.

Заступник начальника Головного управління Віталій Толуб’як ознайомив студентів із роботою сучасного сервісного центру установи, що надає якісні стаціонарні та дистанційні (цифрові) послуги застрахованим особам і пенсіонерам.

Такі заходи сприяють розвитку фахових навичок та умінь студентів.