» » Дуальна освіта студентів триває!

Дуальна освіта студентів триває!

Дата: 10-02-2023, 15:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти кафедри фінансів ім. С.І. Юрія зустрілися із  фахівцями Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

Заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Віталій Толубяк, начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Олександр Томчук і заступниця начальника юридичного управління – начальник відділу організації правової роботи Галина Сойка розповіли студентам про діяльність управління та особливості функціонування окремих структурних підрозділів.

Віталій Толубяк надав загальну інформацію про призначення Пенсійного фонду, напрями діяльності та функціональні обов’язки працівників.

Особливо зацікавили молодь заходи щодо захисту розгалужених інформаційних систем та електронних реєстрів, про які розповів слухачами Олександр Томчук.

Галина Сойка детально розглянула окремі аспекти правового забезпечення діяльності Пенсійного фонду. 

Корисною була інформація щодо особливостей подачі документів на оформлення пенсії та розрахунок її розміру. Такі зустрічі з практиками є інформативними і пізнавальними, формують у студентів бачення майбутньої професійної діяльності та збагачують їх новими знаннями.