» » Випуск магістрів навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури

Випуск магістрів навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури

Дата: 13-02-2023, 17:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вручення дипломів у класичному університеті Тернополя – хвилююча й пам’ятна подія. У залі засідань Вченої ради університету зібралися випускники навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури, які закінчили навчання за спеціальностями: «Автомобільний транспорт», «Агрономія», «Експертна оцінка землі та нерухомого майна», «Бізнес-аналітика та управління інноваційними системами», «Фізична культура і спорт».

Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції усіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.

Із щирими словами вітань до випускників звернувся директор ННІІПІ Василь Ярославович: «Сьогодні ви зробили ще один самостійний крок у своєму житті – стали випускниками Західноукраїнського національного університету. Бажаю вам бути впевненими у своїх силах, крокувати сміливо назустріч майбутньому, бути сильними й наполегливими!»

В урочистій церемонії взяли участь завідувачі кафедр та викладачі, які упродовж років були мудрими наставниками й добрими порадниками для своїх студентів.

У подарунок звучали музичні вітання від працівників відділу творчої самореалізації та виховання ЗУНУ.

Дорогі випускники, вітаємо вас із завершенням навчання! Сподіваємося, що досвід і знання, які ви здобули у стінах нашого університету стануть вагомим підґрунтям для подальших звершень і професійних досягнень!