» » Підтримаймо петицію про присвоєння Героя України (посмертно) нашому випускнику Владиславу Колодрівському!

Підтримаймо петицію про присвоєння Героя України (посмертно) нашому випускнику Владиславу Колодрівському!

Дата: 23-02-2023, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Викладачі, студенти та працівники Західноукраїнського національного університету! Звертаємося до вас із проханням підписати петицію про присвоєння звання Героя України (посмертно) випускнику факультету фінансів та обліку Владиславу Колодрівському, який служив у 25 окремій повітрянодесантній Січеславській бригаді.

Владислав народився 14 липня 1995р. у м.Заставна Чернівецької області. Снайпер на псевдо «Зевс» до повномаштабного вторгнення працював на АЗС і навіть не уявляв себе у військовій формі, але неабияк захоплювався художніми та документальними кінокартинами, де головними героями були саме військові зі снайперськими гвинтівками.

Владислав вірою та правдою служив українському народу. Останнє своє бойове завдання він виконував під Бахмутом Донецької області, де і віддав своє життя за нашу спільну перемогу.

Посилання на петицію: https://petition.president.gov.ua/petition/180542?fbclid=PAAaaoHL0d61GJvkarPx99Puips8vlbkLd4GdvvV5yFGKAI-NSfgeQEXQNSTM

Вам необхідно зайти за вказаним посиланням, авторизуватися за допомогою електронного підпису і, слідуючи інструкціям сайту, підписатись.