» » Презентація роботи «Моя спеціальність — професія мого життя»

Презентація роботи «Моя спеціальність — професія мого життя»

Дата: 23-02-2023, 12:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сучасний зміст освіти – багатокомпонентний, який охоплює не лише знання, а й можливості для саморозвитку, самореалізації, творчий досвід, ціннісні орієнтації особистості. Студенти 4 курсу освітніх програм «Документознавство та інформаційна діяльність» та «Менеджмент соціокультурної діяльності» соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету презентували роботи «Моя спеціальність — професія мого життя», де висвітлили суть, особливості, вимоги та перспективи майбутнього фаху.

Юнаки та дівчата зазначили, що зробили правильний вибір, адже такі фахівці є затребуваними на сучасному ринку праці і не втратять своєї актуальності у подальшому, адже інформація стала найважливішим ресурсом модернізованого суспільства.

Менеджери з інформації, управлінці у сфері культури – перспективні професії, діяльність яких пов’язана не лише із споживанням первинної інформації, але й умінням її переробляти та створювати власний продукт.

Ці професії вимагають постійного особистого вдосконалення, розвитку практичних навичок, швидкого реагування на всі зміни, цікавістю до самоосвіти, високого рівня самодисципліни. Відповідальність, ініціатива й завзятість здатні у будь-якій складній ситуації забезпечити успіх і прибуток, ефективність реалізованої практичної діяльності.

Переконані, що наші студенти стануть висококваліфікованими спеціалістами, які будуть виконувати свою роботу професійно,  чесно та з любов'ю до рідної України.