» » Проєкт «Скарбничка фахівця-психолога»

Проєкт «Скарбничка фахівця-психолога»

Дата: 24-02-2023, 10:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Асоціація психологів вищої школи України разом із психологічною службою соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету започатковує проєкт «Скарбничка фахівця-психолога».

Мета – ознайомлення здобувачів вищої освіти, майбутніх психологів та соціальних працівників із особливостями їхньої професійної діяльності у різних сферах освіти, медицини, економіки і менеджменту, IT-сфери, фізичної культури та спорту в Україні та країнах Європейського Союзу.

У межах проєкту буде проведено цикл зустрічей із фахівцями-психологами, які працюють у різних галузях. Спікери розкажуть про власний досвід консультативної практики, психокорекційної, психореабілітаційної роботи, розробки авторського діагностичного інструментарію, поділяться секретами професійного успіху і планування кар’єри.

Перша зустріч відбудеться сьогодні, 24 лютого, о 14:00 год.  Поговоримо про особливості роботи кар’єрного та консультативного центрів Університету Масарика (м.Брно, Чехія).

З учасниками говоритиме к.психол.н., доц. Софія Березка. Вона розповість про особливості роботи кар’єрного та консультативного центрів Університету Масарика.

Посилання на зустріч: https://meet.google.com/oar-icdc-wfj?pli=1