» » Робоча зустріч ректора ЗУНУ із проректором з освітньої роботи Католицького університету в Ружомберку Мартіном Тараєм

Робоча зустріч ректора ЗУНУ із проректором з освітньої роботи Католицького університету в Ружомберку Мартіном Тараєм

Дата: 27-02-2023, 16:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулася робоча зустріч ректора Західноукраїнського національного університету Андрія Крисоватого із проректором з освітньої роботи Католицького університету в Ружомберку (Республіка Словаччина) Мартіном Тараєм.

Освітяни обговорили напрями співпраці між закладами вищої освіти, зокрема: обмін науковою інформацією та спільні міжнародні наукові дослідження, освітні проєкти, конференції та інші наукові заходи.

До обговорення також долучилися проректорка з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Оксана Десятнюк, деканка соціально-гуманітарного факультету Оксана Гомотюк, заступник деканки соціально-гуманітарного факультету Юрій Щербяк.

Західноукраїнський національний університет черпає найкращі традиції та досвід провідних закладів освіти закордоном. Віримо у результативність співробітництва й працюємо задля вдосконалення освітньої царини.

Відрадно, що Мартін Тарай - випускник соціально-гуманітарного факлуьтету Західноукраїнського національного університету. Диплом українського закладу вищої освіти та ключові компетентності набуті у ньому допомогли Мартіну здобути у себе на батьківщині науковий ступінь (кандидат теологічних наук, PhD) та посісти високу посаду проректора з освітньої роботи у словацькому університеті.