» » Зустріч із Миколою Мовчаном у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Зустріч із Миколою Мовчаном у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Дата: 24-03-2023, 10:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні, 24 березня, о 12:30 год у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0» за сертифікатною програмою «Європейські студії: дипломатія, політика, право, економіка, комунікації» відбудеться зустріч із Миколою Мовчаном.

Микола Мовчан - український дипломат, експерт-міжнародник, сходознавець, фахівець з питань публічної дипломатії, кандидат політичних наук, має значний досвід роботи на дипломатичній службі в Міністерстві закордонних справ України,  заступник Постійного Представника України при ЮНЕСКО. Він працював заступником Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції (2014-2019).

Під час зустрічі будемо говорити про "м'яку силу" у дипломатії з акцентом на освітньо-науковій та культурній дипломатії ЄС.

Проєкт ініційований центром дипломатії, безпеки та демократії ЗУНУ, реалізується на базі навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету у співпраці з GDIP Media Center, Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Вищою школою публічного управління Національного агенства України з питань державної служби та Інформаційним центром ЄС ЗУНУ.