» » Лекція Яна ван Звітена «Фактор лідерства в аграрному секторі. Передовий досвід Нідерландів для України»

Лекція Яна ван Звітена «Фактор лідерства в аграрному секторі. Передовий досвід Нідерландів для України»

Дата: 24-03-2023, 14:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 27 березня о 9:35 год у залі засідань ректорату відбудеться лекція «Фактор лідерства в аграрному секторі. Передовий досвід Нідерландів для України» для студентів навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури. Спікер - професор кафедри агробіотехнологій, директор школи перемовин та медіації, почесний доктор Західноукраїнського національного університету, ректор Нідерландської бізнес-академії Ян ван Звітен.

Нідерланди - одна з найрозвиненіших сільськогосподарських країн у світі із потужною переробною промисловістю. Голландці роками вибудовували успішні стратегії ведення аграрного бізнесу, використовуючи мінімум ресурсів та одержуючи максимум прибутку. Сьогодні країна, яка посідає 131 місце у світі за площею, стала справжнім аграрним хабом.

Буде цікава дискусія про досвід аграрного господарювання однієї з найуспішніших країн світу, майстерне залучення особистісного лідерського потенціалу голландців до процесів формування доцільних управлінських структур, запозичення унікального досвіду Нідерландів у творенні успішної реалізації аграрних реформ в Україні.

Робоча мова - англійська із забезпеченням професійного перекладу.

Запрошуємо усіх охочих до дискусії!