» » Зустріч із Яцеком Міхаловським

Зустріч із Яцеком Міхаловським

Дата: 27-03-2023, 16:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 28 березня 2023 року о 12:00 год у межах проєкту Студії публічної дипломатії 5.0 за сертифікатною програмою «Європейські студії: дипломатія, політика, право, економіка, комунікації» відбудеться зустріч із Яцеком Міхаловським.

Яцек Міхаловський - польський державний і громадський діяч, має понад 15 років досвіду роботи у державних інституціях і більше 40 років досвіду в громадському секторі. Він був головою офісу прем’єр-міністра Польщі Єжи Бузака (1998-2000), уряд якого реалізовував ключові реформи на шляху до вступу Республіки Польща у ЄС, працював головою адміністрації президента Республіки Польща (2010 – 2015) і директором американсько-польської фундації Свобода (2000-2010).

Під час зустрічі будемо говорити про новий світовий геополітичний устрій, післявоєнну поляризацію світу, спроможність міжнародних організацій забезпечувати та виконувати свої функції, досвід Польщі на шляху до ЄС та євроінтеграційні перспективи України.

Проєкт ініційований центром дипломатії, безпеки та демократії ЗУНУ, реалізується на базі навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Міжнародний Західноукраїнського національного університету у співпраці з GDIP Media Center, центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Вищою школою публічного управління Національного агенства України з питань державної служби та Інформаційним центром ЄС ЗУНУ.