» » Зустріч із інспекторами відділу зав’язків з громадськістю патрульної поліції Тернопільської області

Зустріч із інспекторами відділу зав’язків з громадськістю патрульної поліції Тернопільської області

Дата: 30-03-2023, 14:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно інспектори відділу зав’язків з громадськістю патрульної поліції Тернопільської області зустрілися із студентами юридичного факультету Західноукраїнського національного університету. Під час зустрічі говорили про шляхи виявлення наркозлочинів та як правильно повідомити про такі правопорушення поліцейських.

Інспектори розповіли молоді, що потрібно робити якщо вони помітили підозрілих осіб, які ймовірно, розкладають "закладки", іншими чином розповсюджують наркотики чи наносять інформативні надписи на фасадах споруд про сайти продажу наркотиків. Охороні порядку переконливо застерегли юнаків та дівчат, не намагатися самостійно припиняти такі порушення, а інформували про ці факти спеціальні підрозділи поліції чи надсилати інформацію про такі випадки на профільний чатбот у Telegram.

Зустріч була надзвичайно цікавою та інформативною. Студенти виявили бажання долучитися до запланованих заходів, присвячених ліквідації надписів на будинках нашого міста, які інформують про сайти продажу заборонених речовин, щоб допомогти попередити поширення наркотиків.