День відкритих дверей ФФО

Дата: 30-03-2023, 16:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбувся День відкритих дверей факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету.

З вітальними словами виступили ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий та декан факультету Андрій Кізима, які побажали молоді впевнено крокувати вперед і будувати своє успішне майбутнє вже сьогодні.

Відповідальний секретар  приймальної комісії ЗУНУ Антон Шевчук  наголосив на особливостях та правилах вступної кампанії 2023 року. Завідувачка кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Ольга Кириленко, завідувачка кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу Ольга Кнейслер, завідувачка кафедри обліку та оподаткування Наталія Починок та завідувач кафедри фінансового контролю та аудиту Михайло Лучко ознайомили юнаків і дівчат із освітніми програмами та особливостями організації навчального процесу.

Музичні композиції для гостей та присутніх дарували випускники факультету фінансів та обліку Володимир Дячук та Ілона Дядьо.

Під час зустрічі абітурієнти мали змогу взяти участь в інтелектуальній грі зі студентами факультету та попрактикуватися з розробкою бізнес ідей у межах освітніх програм та побудувати в команді свій стартап. Модератор стартапу - доцент кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу Олег Луцишин. Студентський актив продемонстрував відеоролики студентського дозвілля на факультеті фінансів та обліку.

Також усі присутні долучилися до благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ, який ініціювали викладачі і студенти факультету фінансів та обліку ЗУНУ.