Шостий день GLOBAL MONEY WEEK

Дата: 30-03-2023, 15:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах проведення тижня Global Money Week  25  березня 2023 року на території музею-заповіднику «Золочівський замок» студенти факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету разом із студентами і школярами закладів освіти м. Золочів взяли участь в інтелектуальному квесті «Лабіринтами фінансової грамотності», організатором якого виступила к.е.н., дацент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Оксана Квасниця.

Учасниками стали команди по 6 осіб: Золочівський ліцей - «Ліцейчики», Золочівський фаховий коледж НУ «Львівська політехніка» - «Коледж» , Золочівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №1 ім. С. Тудора – «А ми такі…», Золочівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст №2 ім. М. Шашкевича – «Незламні» та команда факультету фінансів та обліку ЗУНУ – «ФФОшки».

Квест проходив у 8 локаціях, де юнаки та дівчата виконували завдання з набутих навичків основ фінансової грамотності та фінансового патріотизму, формування та використання особистого бюджету, способів заощаджень, складання фінансово-грамотного чайнворду, розв’язування фінансових головоломок та визначення основних траєкторій фінансового успіху кожної з команд. Також молодь продемонструвала на одному із квестів обізнаність у народній мудрості про гроші.

Призові місця здобули:

1 місце – «Незламні»;

2 місце – «ФФОшки»;

3 місце – «Незламні».

Всі учасники квесту отримали нагороди та цікаві подарунки. А незабутні враження від перебування на території культурно-історичної пам’ятки на теренах галицької землі та відчуття зв’язку із минулим після пізнавальної екскурсії надихнули молодь на нові подорожі.