» » Співпраця із Закарпатською обласною військовою адміністрацією та Закарпатською обласною радою

Співпраця із Закарпатською обласною військовою адміністрацією та Закарпатською обласною радою

Дата: 7-04-2023, 15:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом, Закарпатською обласною військовою адміністрацією та Закарпатською обласною радою.

Метою підписання є організація співпраці сторін із впровадження комплексу заходів, спрямованих на поєднання зусиль із вдосконалення механізмів, впровадження освітянської діяльності у сфері післядипломної освіти державних службовці, голів місцевих державних адміністрацій, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад.

 Це тристороннє партнерство з підготовки та реалізації спільних проєктів та програм.

У процедурі підписання взяли участь голова Закарпатської ОДА Віктор Микита, голова Закарпатської ОВА Володимир Чубірко, проректорка з науково-педагогічної роботи ЗУНУ Оксана Десятнюк та директорка Закарпатського навчально-наукового інституту ЗУНУ Едіта Грабар.

Виступаючи перед присутніми, Оксана Миронівна зазначила: «Тепер закарпатські держслужбовці зможуть підвищувати кваліфікацію та рівень професійної компетентності у Закарпатському навчально-науковому інституті класичного університету Тернополя. Спільна освітня, наукова та міжнародна діяльність стане міцним підґрунтям для поступу України».

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко наголосив на важливості співпраці у напрямі транскордонного співробітництва.

«Україна впевнено рухається до членства в ЄС, тож наші керівники й посадовці також мають навчатися і впроваджувати європейський досвід у сфері державного управління на своєму рівні», – зауважив голова Віктор Микита.

Сподіваємося, що наше партнерство буде плідним й дієвим на благо України!