» » Нагородили працівників соціально-економічної сфери ЗУНУ

Нагородили працівників соціально-економічної сфери ЗУНУ

Дата: 7-04-2023, 17:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У світлий день Благовіщення Пресвятої Богородиці у залі вченої ради Західноукраїнського національного університету відбулася зустріч ректора Андрія Крисоватого із працівниками сфери соціально-економічного розвитку закладу вищої освіти.

Звертаючись до присутніх, ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий сказав: «Благовіщення Пресвятої Богородиці – велике двонадесяте свято, яке сповіщає благу вість, дарує добро та тепло, сповнює серця вірою та надією у перемогу, Ваша невтомна щоденна праця, відданість роботі – це вагомий внесок у розвиток нашого університету. Ви даруєте затишок у нашому спільному домі. Приємно, що упродовж багатьох років ви об’єднані однією ідеєю – створити найкращі умови для навчання та проживання студентів, добробуту й комфорту працівників. Нехай день Благовіщення надихає вас, а Пресвята Діва Марія береже ваші родини від негараздів!»

Грамотою за високі показники у роботі і зразкове виконання службових обов’язків, забезпечення стабільної та безаварійної роботи систем опалення й водопостачання в гуртожитках та навчальних корпусах  Західноукраїнського національного університету  нагороджено Павла Марчука, Степана Підборочинського, Михайла Хамарчука, Романа Пшеничняка, Миколу Богуцького, Віктора Литвиненка, Володимира Філіпчака.

За вагомий особистий внесок у підвищенні якості обслуговування, багаторічну працю та зразкове виконання службових обов’язків грамоту отримали Василь Павлюк, Богдан Шмат, Петро Ягло, Марія Дікало, Емілія Ситник.

Грамоту за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання своїх посадових обов’язків у Західноукраїнському національному університеті вручили Руслані Шпінталь, Надії Дрозд, Наталії Ведмедюк, Василю П’єху.

Людмила Бурлак, Марія Дручок, Галина Вопшин, Марія Маланюк, Балюк Ганна, Марія Біляшевич, Галина Дмитерко, Галина Лупиніс, Галина Несторак, Олена Савінова, Дарія Семус отримали від ректора університету подяку за багаторічну працю у ЗУНУ, сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, високі досягнення у праці та збереження славних традицій класичного університету Тернополя.

Андрій Ігорович також подякував проректору з питань соціально-економічного розвитку Василю Булавинцю за вміння об’єднувати людей, реалізовувати проєкти, які спрямовані на поступ закладу вищої освіти.

Найвищу нагороду - медаль «Почесний працівник ЗУНУ» отримали такі працівники: Антон Шевчук, Олексій Слив’юк, Галина Соловенюк, Надія Горбач.

Дякуємо кожному із вас за самовіддану працю, принципову життєву позицію, значущий внесок у становлення і розвиток Західноукраїнського національного університету!