» » Зустріч із Мариною Канавець у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Зустріч із Мариною Канавець у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Дата: 10-04-2023, 09:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні о 14:00 год у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0» за сертифікатною програмою «Європейські студії: дипломатія, політика, право, економіка, комунікації» відбудеться зустріч із Мариною Канавець - директоркою центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Національного агентства України з питань державної служби.

Марина Канавець - кандидатка наук з державного управління, має значний науковий доробок у сфері державного управління, є керівником авторських колективів з підготовки посібників у сфері державного управління та державної служби. У рамках своєї компетенції постійно сприяє поглибленню співпраці між Україною та ЄС, бере активну участь у нормотворчій діяльності у сфері державного управління та державної служби, їх адаптації до стандартів ЄС, очолює Адміністративний офіс програми Twinning в Україні. 

Під час зустрічі будемо говорити про реформу державного управління і державної служби, розвиток державних інституцій у контексті європейської інтеграції, впровадження європейських інструментів інституційної розбудови державної служби України.

Буде цікаво!