Облаштовано нову аудиторію

Дата: 10-04-2023, 14:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Україні потрібні фахівці, які зможуть відбудовувати нашу державу, робити її комфортною для життя. Сучасна освіта - це сучасні аудиторії, які дають можливість працювати із досвідом найкращих фахівців світу. Незважаючи на те, що триває повномасштабна війна, ми живемо, розвиваємося та рухаємося вперед. У Західноукраїнському національному університеті облаштували нову аудиторію.

Ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий разом із проректором з питань соціально-економічного розвитку Василем Булавинцем оглянули та обговорили сучасний дизайн приміщення і складові інтер’єру, обдумали, яке технічне оснащення потрібно для навчального приміщення: мультиборд, планшети.

 

Андрій Ігорович наголосив, що колектив ЗУНУ дбає про те, щоб навчання юнаків та дівчат було комфортним, безпечним, діджиталізованим: «Спільними зусиллями нам вдалося створити простір для проведення лекцій та практичних занять, воркшопів, тренінгів, конференцій. Переконаний, що студенти будуть задоволені й натхненні до нових знань!» 

 

Зовсім скоро затишна аудиторія зустріне молодь ЗУНУ!