» » Навчальна екскурсія студентів освітньо-професійної програми «Енергетичний аудит»

Навчальна екскурсія студентів освітньо-професійної програми «Енергетичний аудит»

Дата: 11-04-2023, 10:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти кафедри бізнес-аналітики та інноваційного інжинірингу, які навчаються за спеціальністю  «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» освітньо-професійної програми «Енергетичний аудит» здійснили навчальну екскурсію на комунальне підприємство теплових мереж КП «Тернопільміськтеплокомуненерго».

Супроводжували юнаків та дівчат доктор наук, професор Петро Пуцентейло, кандидати наук, доценти Микола Горлачук, Ольга Завитій, Михайло Федірко.

Із вітальним словом допристуніх звернувся начальник виробничо-технічного відділу КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Михайло Горбань який у своїй промові наголосив, що професії, тісно пов’язані з енергетикою, стають дедалі популярнішими і престижнішими, а головне – високооплачуванішими із кожним роком: «В енергетичній сфері України все ще спостерігається величезний дефіцит кваліфікованих кадрів. Якщо ж ви наважилися йти в енергетику, то знайте, що роботу знайти буде зовсім нескладно».

Начальник виробничо-технічного відділу КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Михайло Горбань та директор дочірного підприємства «ЕСКО» Степан Пакош провели навчальну лекцію і ознайомили присутніх з енергозберігаючими технологіями в енергетичній сфері.

Жвава дискусія виникла після запитань щодо подальшого розвитку енергетичної галузі в умовах воєнної агресії росії проти України. Було обговорено перспективні напрями досліджень в енергетичній сфері, можливості залучення студентів і науковців кафедри бізнес-аналітики та інноваційного інжинірингу до участі у спільних виробничих і наукових проєктах, які дадуть змогу ознайомитися із широким спектром діяльності КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» та в подальшому використовувати знання, отримані під час навчання у Західноукраїнському національному університеті, у практичній діяльності.

Дякуємо працівникам КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» за цікаву навчальну екскурсію та незабутні враження!