» » Зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Державі Ізраїль Євгеном Корнійчуком

Зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Державі Ізраїль Євгеном Корнійчуком

Дата: 12-04-2023, 10:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя стартує проєкт «Дипломатія та міжнародне співробітництво», авторкою якого є Оксана Тулай, докторка економічних наук, професорка, завідувачка кафедри міжнародних відносин та дипломатії. Проєкт розроблений екслюзивно для здобувачів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та реалізовується у межах діяльності навчальної лабораторії «Міжнародна студія сталого розвитку» кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету.

Плануємо проводити зустрічі із Надзвичайними і Повноважними Послами, найкращими фахівцями-міжнародниками, експертами з міжнародної діяльності й міжнародними аналітиками; модеровані дискусії з актуальних питань дипломатії та міжнародних відносин; науковий майданчик для генерування інноваційних ідей та пошуку нестандартних ефективних рішень у сфері міжнародного співробітництва.

12 квітня 2023 року відбудеться зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Державі Ізраїль Євгеном Корнійчуком. Під час зустрічі обговоримо цікаві факти з історії розвитку дипломатичних відносин України та Держави Ізраїль, розглянемо особливості сучасного етапу українсько-ізраїльських відносин, звернемо увагу на специфіку роботи Посольства України в країні Близького Сходу й окреслимо позицію Держави Ізраїль щодо російсько-української війни.