» » Дорога університетська родино!

Дорога університетська родино!

Дата: 15-04-2023, 20:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У цей благоговійний та мироспасительний день ми всі єднаємося навколо Воскреслого Спасителя, незважаючи на тривоги й випробування, біль та смуток. Живучи у темні часи, ми відстоюємо світло правди, бо любимо свою землю, захищаємо найцінніше – людей, виборюємо майбутнє для наших дітей.

Усі ми сьогодні відчуваємо у своєму серці чистоту, відродження та спокій, наповнюємо душу особливим теплом і щирістю, зустрічаємо ближніх із словами «Христос Воскрес!»

Несімо спільну радість, сповіщаючи усім про перемогу Ісуса Христа над гріхом, злом і смертю. Молімося за українське військо, за український народ, за Україну. Шануймо рідних та близьких, цінуймо прості речі, будьмо вдячними за все, що маємо. Просімо в Бога великої благодаті.

Бажаю кожній родині здоров’я, благополуччя, добробуту та непохитної віри. Хай Ваше життя зміниться на краще: кожен стане добрішим і милосерднішим, сповниться світлими почуттями, отримає істинні блага. 

Нехай Воскреслий Господь зміцнить наші сили, відкриє наші душі для злагоди, миру та любові, дарує нашій країні перемогу!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

 

Зі святковою шанобливістю

ректор ЗУНУ                                                   Андрій КРИСОВАТИЙ