» » Зустріч із Сонею Кошкіною у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Зустріч із Сонею Кошкіною у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Дата: 18-04-2023, 10:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0» за сертифікатною програмою «Європейські студії: дипломатія, політика, право, економіка, комунікації» відбудеться зустріч із Сонею Кошкіною – відомою українською журналісткою, шеф-редакторкою інтернет-видання «Лівий берег».

Соня Кошкіна - авторка книги «Майдан. Нерозказана історія». Упродовж двадцяти років займається журналістською діяльністю та висвітлює найгостріші питання життя країни. Вона неодноразово брала інтерв’ю у топових політиків України, активно займається темою української церкви. Навчалася у Римі, в університеті Тор Вергата. Наразі працює на кафедрі журналістики у Карловому Університеті у Празі.

Під час зустрічі будемо говорити про зміни в українських медіа за час війни, небезпеку пропаганди, важливість розвитку незалежних ЗМІ та вплив медіа на формування громадської думки.

Проєкт ініційований центром дипломатії, безпеки та демократії ЗУНУ, реалізується на базі навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина у співпраці з GDIP Media Center, центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Вищою школою публічного управління Національного агентства України з питань державної служби та інформаційним центром ЄС ЗУНУ.