» » Зустріч із Малгожатою Гошєвською – віцеспікеркою Сейму Республіки Польща

Зустріч із Малгожатою Гошєвською – віцеспікеркою Сейму Республіки Польща

Дата: 19-04-2023, 10:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні, 19 квітня, о 12:00 год у залі засідань Вченої ради Західноукраїнського національного університету відбудеться зустріч із Малгожатою Гошєвською – віцеспікеркою Сейму Республіки Польща.

Пані Малгожата виступить із лекцією «Тристоронній регіональний альянс: Україна – Польща – Литва у контексті розширення ЄС» у межах  проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0» за сертифікатною програмою «Європейські студії: дипломатія, політика, право, економіка, комунікації».

Малгожата Гошєвська -  польська політикиня і громадська діячка, яка регулярно відвідує Україну і на міжнародному рівні займається питаннями окупованих територій та гуманітарних місій Європейського Союзу. Вона нагороджена Орденом Честі (Грузія, 2011) та Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня (Україна, 22 серпня 2020)  за вагомий особистий внесок у зміцнення міжнародного авторитету України, розвиток міждержавного співробітництва, плідну громадську діяльність.

Під час зустрічі учасники будуть говорити про польсько-українську співпрацю, перспективи України щодо вступу в ЄС та про роль «малих союзів» на прикладі Люблінського трикутника: Польща, Литва, Україна.

Зарошуємо охочих долучитися до спілкування!