» » Вічна пам’ять захиснику України!

Вічна пам’ять захиснику України!

Дата: 19-04-2023, 17:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Жорстока та безжальна війна забирає життя молодих захисників, які понад усе бажали вибороти незалежність та свободу України.

Сьогодні уся академічна спільнота класичного університету Тернополя схиляє голову перед героєм нашої держави Валерієм Дороховим – випускником ЗУНУ.

Валерій народився 21 червня 1991 року в м.Тернопіль, у 2008 році вступив до юридичного факультету Західноукраїнського національного університету. Староста, очолював молодіжний правовий гурток, брав активну участь у громадському та волонтерському житті факультету та університету . Життєрадісний , розумний, творчий. Надзвичайно світла, щира, добра людина з великим серцем! Він любив життя, був відповідальним, добрим, щирим та позитивним , завжди допомагав товаришам, мав багато планів і мрій…

Друзі та рідні Валерія не можуть сприйняти думку про те, що його більше немає. У своїх останніх роздумах Валерій зазначав: «Я йду шляхом правильних моральних цінностей, усвідомлюючи, що ціна шляху інколи занадто велика, ніж очевидно простого вибору».

Невимовна біль і глибокий сум заповнили серця університетської родини. Разом переживаємо із рідними та співчуваємо.   

Вічна та світла пам’ять захиснику України!

Нехай спочиває з Богом!


Чин похорону відбудеться у суботу, 22 квітня, об 11:00 год у Домі печалі за адресою: вул. Микулинецька, 27.