Сумуємо…

Дата: 19-04-2023, 17:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Академічна спільнота Західноукраїнського національного університету глибоко сумує і висловлює щирі слова співчуття рідним, друзям і колегам з приводу загибелі Олега Барни - українського громадсько-політичного діяча, стрільця-помічника гранатометника 2 єгерського батальйону, старшого сержанта ЗСУ, випускника ЗУНУ.

Він народився у с. Нагірянка, працював сільським вчителем, сільським головою. У 2005 році вступив до класичного університету Тернополя у центр довузівської післядипломної та магістерської підготовки за спеціальністю "Правознавство" . Олег Степанович був активним учасником двох революцій, отримав серйозні травми під час протистояння 18 лютого 2014 року в Маріїнському парку. Із перших днів російського вторгнення 2014 р. добровольцем пішов на фронт. З 2014 по 2019 рр. був народним депутатом України VIII cкликання. Упродовж років він співпрацював із ВСП "Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва".

Олег Барна загинув 17 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Павлівка, Донецька область.

Він завжди був відвертим, сміливим, наполегливим, а найголовніше - вірним сином України, який віддав життя заради нашої перемоги!

Вічна пам’ять!