» » Зустріч із Володимиром Хоманцем у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Зустріч із Володимиром Хоманцем у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Дата: 24-04-2023, 09:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 24 квітня 2023 року о 14:00 год у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0» за сертифікатною програмою «Європейські студії: дипломатія, політика, право, економіка, комунікації» відбудеться зустріч із Володимиром Хоманцем - Надзвичайним і Повноважним Послом України в Туніській Республіці і в Державі Лівія за сумісництвом, кандидатом економічних наук. 

Володимир Хоманець – кадровий дипломат з багаторічним професійним досвідом. Свою кар'єру на дипломатичній службі він розпочав у 1996 році з посади аташе Управління міжнародного економічного та науково-технічного співробітництва МЗС України, працював на різних дипломатичних посадах у Посольствах України в Ліванській Республіці, в США та у Великій Британії, очолював Департамент економічної дипломатії МЗС України. 

Також Володимир Анатолійович асоційований експерт Центру дипломатії, безпеки та демократії із міжнародної політики, геоекономіки та економічної дипломатії, фахівець-аналітик з міжнародних економічних відносин та економічної безпеки держави. 

Під час зустрічі ознайомимося з кейсами роботи української економічної дипломатії, проаналізуємо ефективність санкцій ЄС та країн-партнерів на Росію, їх вплив  на світову економіку, розглянемо заходи з віддзеркалення, синхронізації і з протидії обходу санкцій, обговоримо необхідність функціонування комплексної та скоординованої міжнародної санкційної політики, матимемо можливість озвучити свої пропозиції щодо шляхів посилення санкційного контрнаступу України й отримати доступ до професійно-практичних знань кадрового дипломата.

Буде цікаво!