» » Зустріч із директоркою Тернопільської початкової школи «Ерудит»

Зустріч із директоркою Тернопільської початкової школи «Ерудит»

Дата: 27-04-2023, 15:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий зустрівся із директоркою Тернопільської початкової школи «Ерудит» Оксаною Палигою.

Під час спілкування освітяни обговорили напрями співпраці, ключові компетентності Нової української школи, фінансову грамотність молоді та організацію тренінг-практикумів для учнів школи.

Ректор Андрій Крисоватий зазначив: «Ваша школа є стартовим майданчиком для добрих починань і творчих злетів вихованців. Сьогодні важливо навчати дітей критичного мислення, відповідальності та менеджменту, адже це допоможе їм у пошуку нових шляхів розв'язання проблем. Переконаний, що ваші учні зможуть реалізувати свої здібності у майбутньому».

Спілкуючись із ректором, Оксана Володимирівна сказала: «Формування первинного економічного досвіду та фінансової грамотності для нас є актуальним і сьогодні. Адже відповідає вимогам Нової української школи, яка передбачає розвиток підприємливості, фінансової грамотності, соціальної та громадянської відповідальності».

Також Оксана Володимирівна передала Андрію Ігоровичу підкову добробуту, виготовлену руками учнів школи.

До розмови долучилася педагог-організаторка, вчителька музичного мистецтва Любов Музика.