» » Класичний університет Тернополя – переможець конкурсу міжнародної кампанії Global Money Week 2023!

Класичний університет Тернополя – переможець конкурсу міжнародної кампанії Global Money Week 2023!

Дата: 1-05-2023, 14:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Починаючи з 2016 року, студенти і викладачі кафедри фінансів ім. С. І. Юрія факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету щорічно долучаються до святкування Всесвітнього тижня грошей.

У 2018 році за результатами подання заявки та звіту про селфі-флешмоб «Зроби селфі – відзначай Всесвітній тиждень грошей разом», класичний університет Тернополя визнано одним з провідних організацій, який за оцінкою Child & Youth Finance International взяв активну участь у Global Money Week в Україні.

У 2019 році факультет продовжив популяризувати фінансову грамотність серед населення.

Цьогоріч студенти і викладачі кафедри фінансів ім. С. І. Юрія долучилися до участі у конкурсі «10 найактивніших закладів вищої та професійно-технічної освіти» та здобули перемогу з-поміж 139 закладів вищої та професійно-технічної освіти України під час міжнародної кампанії з підвищення фінансової обізнаності дітей та молоді Global Money Week 2023!

Центр фінансових знань Національного банку України «ТАЛАН» нагородив Західноукраїнський національний університет кубком переможців і сертифікатом на купівлю книжок та ігор з фінансової грамотності для бібліотеки закладу вищої освіти.

Учасниця конкурсу студентських презентацій з фінансової грамотності у категорії «Сеньйори» Ангелина Каратнюк-Гумовська – студентка групи ФФ-31 факультету фінансів та обліку ЗУНУ також отримала сертифікат.

Щиро дякуємо організаторам та учасникам Global Money Week 2023 за цікаві зустрічі, інтерактивні заходи і неймовірні емоції! Сподіваємося на подальшу співпрацю у сфері фінансової обізнаності дітей й молоді!