» » Відкриття літературного простору в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді

Відкриття літературного простору в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді

Дата: 1-05-2023, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно доцентка кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету Олена Конопліцька взяла участь у відкритті літературного простору в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді. Літературний простір – це сучасний публічний простір з якісним фондом нової української та зарубіжної літератури, естетичним дизайном, комфортними умовами для відвідувачів.

 Діяльність оновленого відділу абонементу спрямована на популяризацію літератури, розвиток культурної та читацької компетентності молоді і дорослого населення.

Співпраця Тернопільської обласної бібліотеки для молоді і соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ є плідною та тісною.  Бібліотека - стейкхолдер освітньої програми «Документознавство та інформаційна діяльність».

Відрадно, що випускники СГФ працюють у різних відділах бібліотеки, а студенти проходять дуальну освіту та практику у стінах книгозбірні, постійно відвідують творчі зустрічі, презентації книг, виставки та інші заходи.