» » Зустріч із Павлом Шереметою у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Зустріч із Павлом Шереметою у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0»

Дата: 2-05-2023, 10:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 2 травня 2023 року у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 5.0» за сертифікатною програмою «Європейські студії: дипломатія, політика, право, економіка, комунікації» відбудеться зустріч із Павлом Шереметою - українським економістом, міністром економічного розвитку та торгівлі (2014), керуючим партнером компанії «Прорив.in.ua», заступником голови Глобальної ради з питань України на Всесвітньому економічному форумі.

Павло Шеремета закінчив навчання за програмами управлінського розвитку у Гарвардській школі бізнесу, Інституті стратегії блакитного океану в бізнес-школі INSEAD, а також у центрі розвитку лідерства Інституту управління імені Джека Велча. Він засновник і перший декан Києво-Могилянської бізнес-школи (KMBS, 1999-2008), був директором програми МВА Міжнародного інституту менеджменту (MIM-Київ), президентом Київської школи економіки (2012-2014), є членом дорадчої ради Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS).

Обіймав посаду віцепрезидента Асоціації з розвитку менеджменту в Центральній та Східній Європі (CEEMAN), є почесним членом її Ради директорів, був президентом та старшим консультантом Інституту стратегії блакитного океану Малайзії, увійшов у топ-15 менеджерів України за версією журналу Компаньйон (2006), викладав стратегію та лідерство у провідних бізнес-школах країн Східної Європи та Азії, на телеканалі ТВ вів економічну програму "Вільні люди", колумніст Forbes Україна.

 Під час зустрічі будемо говорити про українське "економічне диво", "довгостроковий горизонт співпраці України з ЄС" і "План Маршала" для поствоєнного відновлення України.

Проєкт ініційований центром дипломатії, безпеки та демократії ЗУНУ, реалізується на базі навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина у співпраці із GDIP Media Center, центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, Вищою школою публічного управління Національного агентства України з питань державної служби та Інформаційним центром ЄС ЗУНУ.