» » Ректор зустрівся з активом студмістечка ЗУНУ

Ректор зустрівся з активом студмістечка ЗУНУ

Дата: 11-05-2023, 17:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ректор класичного університету Тернополя зустрівся з активом студмістечка ЗУНУ.

Студенти запросили Андрія Ігоровича, щоб розповісти про свою стратегію розвитку студмістечка й презентувати проєкт «СтудQR».

Суть ініціативи «СтудQR» полягає у виготовленні табличок із QR-кодом, які будуть розміщені на території Західноукраїнського національного університету й міститимуть інформацію про університет та заходи, посилання на соцмережі, мапу розміщення корпусів та гуртожитків ЗУНУ, розклад навчальних занять тощо.

Метою проєкту є спрощення в орієнтуванні в студмістечку Західноукраїнського національного університету для студентів та абітурієнтів класичного університету Тернополя, діджиталізація закладу вищої освіти.

Молоді люди представили своє бачення розвитку студентського містечка ЗУНУ у соціально-побутовому напрямі, ознайомили із культурно-масовими, спортивними та волонтерськими заходами, які планують реалізувати у студмістечку.

Працівники відділу цифрової трансформації, які теж долучилися до зустрічі, презентували оновлений кабінет мешканця студентського містечка та працівника Західноукраїнського національного університету.

Ректор Андрій Крисоватий підтримав усі пропозиції молоді й зазначив:

«Я радий, що тут, у студентському містечку нашого університету, зібралися ініціативні та вмотивовані люди, які прагнуть змін на краще. Відрадно, що ви пропонуєте нові цікаві ідеї, шукаєте шляхи для вирішення проблем та адаптовуєтеся до реалій сьогодення. За вами – майбутнє: ваше та України! І я переконаний, що воно буде світлим та щасливим».

Вдосконалюємо студмістечко та робимо його ще комфортнішим для юнаків та дівчат разом!