» » Тренінг «Структура і зміст зовнішньоекономічного контракту»

Тренінг «Структура і зміст зовнішньоекономічного контракту»

Дата: 22-05-2023, 17:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 За ініціативи Тернопільської бізнес-школи навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина Західноукраїнського національного університету розпочинаються тренінгові заняття із практиками для студентів старших курсів.

Першим спікером і тренером буде Артем Середа - адвокат, партнер юридичної фірми allTax, яка спеціалізується на податках і судових процесах. З 2016 року він веде тренінги із юридичної тематики для бізнесменів, головних бухгалтерів, топменеджерів та юристів-практиків.

Тема зустрічі «Структура і зміст зовнішньоекономічного контракту».

Під час тренінгу учасники розглянуть детально особливості зовнішньоекономічного контракту, форми, умови, порядок укладання контрактів та розрахунку по контрактах,  роботу з контрагентами з різних країн, укладання контрактів із метою мінімізації ризиків для бізнесу: умови поставки, санкції,  форс-мажори в ЗЕД.

Тренінг відбудеться 23 травня о 12:50 год у форматі онлайн.

ZOOM ID: 426178 5316

Запрошуємо студентів та викладачів, а також усіх, хто цікавиться питаннями зовнішньоекономічних контрактів долучитися до спілкування.

Кількість учасників обмежена. Тому потрібно зареєструватися, заповнивши гугл-форму від спікера: https://docs.google.com/forms/d/10GsKbtOfHgsWhW8TUwZLKFzAguaJtWLp3kwz3Ho2r-U/viewform?fbclid=IwAR0G025oZvpBkQ6Sa0yfirTnGorxVWeKJBC_A271sZB8n-TNKANAp0Ggz-Y&edit_requested=true