» » Випуск магістрів соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ

Випуск магістрів соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ

Дата: 23-05-2023, 19:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У стінах Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка зібралася дружня родина соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету. Їх об’єднало свято, в якому переплелися радість і смуток, спогади і мрії, юність і молодість – вручення дипломів магістрам СГФ.

Гучними оплесками гості зустрічали випускників спеціальностей «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», «Психологія», «Соціальна робота», «Освітні, педагогічні науки».

Особливо щемно для кожного звучав гімн України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих героїв, які зі зброєю у руках відстоювали нашу свободу та віддали найцінніше – своє життя!

Війна забрала у нас спокій, позбавила тисячі родин домівок, принесла на нашу землю біль та руйнування, але ми живемо майбутнім, яке буде щасливим і світлим. Навчаючися в Західноукраїнському  національному університеті кожен робить свій внесок у перемогу над ворогом, адже знання – це зброя, яку кожен із вас використає у двобої інтелектуальному, інформаційному.

Із теплими словами вітань звернулася до магістрів деканка соціально-гуманітарного факультету Оксана Гомотюк: «Дорогі наші випускники, пам’ятайте про прекрасні студентські роки, з гордістю і повагою згадуйте тих, хто вчив вас професійної майстерності, людяності, життєвим премудростям, адже від першого курсу поряд із вами були люди, які стали не тільки найкращими наставниками, а й небайдужими людьми, чию підтримку і опору ви відчували завжди.  Ви – цілеспрямовані, працелюбні, ерудовані, наполегливі, тому не бійтеся пізнавати світ, сміливо крокуйте назустріч мріям і впевнено досягайте цілей!»

Роки навчання у класичному університеті Тернополя будуть згадуватися, як пора квітучої юності, злетів та падінь, круговерті заходів та просто дружніх зустрічей і посмішок одногрупників. У цьому вирі постійно, хоча часто і незримо, були строгі, вимогливі, проте оптимістичні, душевно багаті і щирі викладачі кафедр СГФ.

Дипломи студентам вручили завідувачка кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності Ірина Недошитко, завідувач кафедри психології та соціальної роботи Андрій Гірняк та завідувачка кафедри освітології і педагогіки Лілія Ребуха.

Пісенними композиціями вітали присутніх фіналіст Голосу Країни Павло Тютюнник, Ілона Дядьо та гурт «Cry Not».

 

Дорогі випускники, сьогодні ви переходите у наступний клас життя – починаєте свою професійну кар’єру, але завжди пам'ятайте, що людина – це горде творіння природи. Чесно і сумлінно ставтеся до будь-якої справи, ніколи не зраджуйте собі, своїм принципам, будьте вірні своєму слову, справедливі і добрі до людей, станьте гідними продовжувачами славетних традицій та будуйте щасливу, могутню Україну! Нехай вам щастить!