» » Вітаємо випускників університету!

Вітаємо випускників університету!

Дата: 22-05-2023, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Цього року Альма-матер мала б відчинити свої двері для зустрічей випускників пам'ятних років: 1972, 1973, 1978, 1983, 1988, 1993, 1998, 2003, 2008 та 2013! Однак, на жаль, минулорічні та цьогорічні зустрічі не можуть відбутися у традиційному форматі через війну та її наслідки.

Гордістю кожного університету є його випускники, які будують сьогодення й вимальовують майбуття.

Академічна спільнота Західноукраїнського національного університету пишається вами, адже ви натхненно черпали знання у нашому закладі вищої освіти, а зараз невтомною працею й інтелектуальним потенціалом стверджуєте велич України, вписуєте нові сторінки в історію класичного університету Тернополя. Кожне покоління студентів, науковців і випускників з гідністю продовжує славні традиції національної освіти, примножуючи здобутки Західноукраїнського національного університету та утверджуючи їх на міжнародному рівні.

Особливо хочу привітати випускників, які перші отримали дипломи  Тернопільського фінансово-економічного інституту у 1972 році і залишилися працювати у стінах рідного вишу, а саме: Ларису Кубишину (Бойко), Григорія Журавля, Ярослава Карпика, Михайла Клапківа, Надію Микитюк (Холява), Василя Олійника, Ольгу Скирпан (Сус), Ольгу Теребус (Кокоцька), Андрія Фліссака.

Освіта, яку ви здобули – стала фундаментом. Ви реалізували себе як у професійному, так і в особистому житті, втілили усі свої задуми. Завдяки вам ми впевнено утверджуємо позицію висококонкурентного зво

Зустрічі випускників – це особливе свято, яке хвилює серце, полонить душу мерехтливими спогадами та відроджує спомини про яскраві студентські дні. В  університеті ми всі вперше пережили злети і падіння, зіткнулися зі складними викликами і перешкодами, навчилися долати труднощі і гордо йти до своєї мети.

Бажаю вам, випускники, невичерпної енергії та наснаги, сміливих планів і цікавих задумів. Нехай невтомні серця університетської спільноти бʼються в унісон, а у зво панує дух єдиної родини, що забезпечить упевнений науковий поступ та додасть сили в усіх починаннях!

Бажаю,  щоб небо над вами завжди було мирним, високим і чистим, життєва дорога  правдивою, широкою та світлою, а творче натхнення й удача супроводжували усюди, додаючи нових сил.

Ви еліта нашої держави, креативні, сміливі, відповідальні. Проте, куди би не занесли вас вітри долі, ви завжди вболіваєте за рідний університет. Дякую вам за відданість і любов!

 

З повагою ректор                                                         Андрій КРИСОВАТИЙ