» » Тренінг «Структура і зміст зовнішньоекономічного контракту»

Тренінг «Структура і зміст зовнішньоекономічного контракту»

Дата: 24-05-2023, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у Тернопільській бізнес-школі навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету відбувся тренінг «Структура і зміст зовнішньоекономічного контракту» для студентів освітніх програм «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародний менеджмент», «Міжнародне право» і «Право».

Спікер заходу – Артем Середа, адвокат, партнер юридичної фірми allTax, яка входить у 10 найкращих юридичних компаній України за версією «Юридична практика» та «Юридична газета», автор коментарів та публікацій на телеканалах 1+1, Інтер, СТБ, ICTV, UBR, Україна, канал «112», канал 24, Hromadske TV, КиївТВ, газети Факти, Українська правда, Дебіт-кредит, Бухгалтер 911, Вісник ДФС, інші.

З 2016 року пан Артем проводить тренінги з юридичної тематики для бізнесменів, юристів-практиків, головних бухгалтерів, топменеджерів.

Під час зустрічі юнаки та дівчата говорили про особливості зовнішньоекономічного контракту, форми, умови, порядок укладання контрактів та розрахунки за контрактами, роботу з контрагентами з різних країн, укладання контрактів з метою мінімізації ризиків для бізнесу: умови поставки, способи розрахунків, санкції, форс-мажори у зовнішньоекономічній діяльності, нові виклики в умовах цифровізації зовнішньоекономічних відносин.

Дякуємо тренеру за цікаве спілкування та слушні поради.

Відео зустрічі за посиланням: https://youtu.be/_n-xZb4sFaU