День Африки

Дата: 26-05-2023, 16:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Щороку в інституті міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету відзначається День Африки, адже в у закладі вищої освіти навчаються студенти з країн Африки.

Захід організувала кафедра міжнародного туризму та готельного бізнесу, де навчаються юнаки та дівчата за освітніми програмами "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа". До святкувань долучилися також студенти освітньої програми "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", директорка центру дипломатії, безпеки та демократії Наталія Кравчук та викладачі ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина.

Директорка  навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина, Почесна консулка Республіки Сенегал в Україні Ірина Іващук розповіла студентам про Сенегал, його традиції і мови.

 

Студентка 4 курсу освітньої програми "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" Руслана Матушик ознайомила усіх із особливостями сенегальської кухні, основними стравами, які поширені в країні, традиціями споживання їжі. Тетяна Каліченко та Ірина Козлюк - студентки 4 курсу освітньої програми "Туризм" зробили чудову презентацію туристичного потенціалу Сенегалу.

 

Після цікавої бесіди працівниці лабораторії Ольга Бік, Наталія Свідніцька, Вікторія Ковальчик та завідувачка кафедри міжнародного туризму та готельного бізнесу Оксана Гугул пригостили усіх присутніх стравами сенегальської кухні.