» » Завідувачка читального залу для студентів бібліотеки ім. Л.Каніщенка взяла участь у заході до Міжнародного дня захисту дітей

Завідувачка читального залу для студентів бібліотеки ім. Л.Каніщенка взяла участь у заході до Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 2-06-2023, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Завідувачка читального залу для студентів бібліотеки ім. Л.Каніщенка Західноукраїнського національного університету, керівниця напряму молодіжної політики Тернопільщини у ГО «Спілка жінок Тернопільщини» Ірина Любезна взяла участь у святковому дійстві до Міжнародного дня захисту дітей, де випускниця ЗУНУ, головний бухгалтер Тернопільської обласної філармонії, голова правління ГО «Спілка жінок Тернопільщини» Олеся Капуш ініціювала та організувала подаруночки і солодощі діткам.

Свято відбулося у Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки, який підготував програму, де були і «живі статуї» з «Лісова пісня», вистава, розважальна програма, танцювальні банси.

Кожна дитина отримала у подарунок державну символіку - синьо-жовтий прапорець і солодощі, які були придбані за підтримки ГО «КримSOS»  у межах проєкту «Посилення спільнот ВПО в західних та центральних областях України» за фінансування UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні.

Кожна дитина – це наш найдорожчий скарб, радість і майбутнє. Приємно було бачити усміхнені обличчя малечі від задоволення і радості, запальні вогники в очах. Постараємося зробити усе можливе, щоб життя дітей України було щасливим, радісним, безхмарним і мирним, надавати підтримку талановитим, творчим, унікальним, таким, яким є кожен з них, мотивувати здібних, всебічно розвивати багатогранну особистість є святим обов'язком кожного з нас.

Дякуємо нашим ЗСУ, адже завдяки їхньому мужньому захисту, організатори змогли провести це свято. Нехай кожна дитина дочекається батька і всіх родичів та знайомих, які стоять на захисті нашої країни. Нехай вони повертаються живими та здоровими з довгоочікуваною перемогою. Хай Бог береже кожну дитину, а матінка Божа покриє нашу країну своїм омофором і захистить від бід та зла.