Конкурс соціальних проєктів

Дата: 14-06-2023, 13:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другий рік поспіль кафедра фінансових технологій та банківського бізнесу факультету та обліку Західноукраїнського національного університету організовує конкурс соціальних проєктів серед студентів спеціальностей «Соціальна робота» і «Соціальне забезпечення».

Мета – вирішення актуальних питань сьогодення, зокрема тих, які спрямовані на подолання наслідків повномасштабного вторгнення росії на територію України у царині соціального забезпечення, покращення державних соціальних стандартів в умовах війни, підвищення якості життя ВПО та їхню соціальну реабілітацію, вирішення фінансових і соціальних проблем у контексті реалізації соціальної політики.

Активну участь у конкурсі й призові місця здобули роботи студентів груп СЗ-21 та СР-21, адже саме у їхніх проєктах було чітко сформульовано шляхи розв’язання проблем у сфері фінансування соціального захисту й забезпечення. Представлені проєкти викликали жвавий диспут та обмін думками.

Викладачі кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу вдячні усім студентам, які долучилися до конкурсу. Бажаємо не полишати інтелектуальних пошуків і примножувати свої наукові здобутки!