» » Студенти ФФО - переможці Всеукраїнського конкурсу наукових робіт!

Студенти ФФО - переможці Всеукраїнського конкурсу наукових робіт!

Дата: 22-06-2023, 16:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно на базі Центральноукраїнського національного технічного університету у м. Кропивницький відбувся Всеукраїнський творчий конкурс наукових робіт «Інформаційне забезпечення управлінської діяльності в умовах сучасних викликів та загроз», у якому взяли участь студенти кафедри обліку і оподаткування факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету ЗУНУ.

Мета конкурсу - створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, залучення, заохочення і підтримки наукової й творчої роботи здобувачів вищої освіти, стимулювання їх інтересу до науково-дослідницької діяльності, формування сучасного наукового та професійного світогляду майбутніх фахівців з урахуванням змін й перетворень, які відбуваються у сфері інформаційного забезпечення управлінської діяльності.

Всеукраїнський творчий конкурс наукових робіт проходив у 2 етапи: рецензування конкурсних робіт та проведення підсумкової науково-практичної конференції  в онлайн-режимі.

За результатами рецензування кожної наукової роботи студенти  ЗУНУ увійшли до складу учасників й були запрошені на підсумкову науково-практичну конференцію.

Під час публічного захисту результатів наукових робіт вони обговорювали основні положення своїх досліджень, актуальні проблеми у межах досліджуваної тематики та дискутували.

Студенти 1 курсу освітньої програми  «Облік і оподаткування» Марко Савчук (дослідження «Стан та перспективи розвитку систем оподаткування підприємницької діяльності фізичних осіб», наукова керівниця, к.е.н., доцентка кафедри обліку і оподаткування Наталія Зарудна) та Роксолана Телега (дослідження «Особливості обліку виплат працівникам в умовах воєнного стану», наукова керівниця, к.е.н., доцентка кафедри обліку і оподаткування  Інна Мельничук) впевнено презентували результати своїх наукових робіт та отримали дипломи другого та третього ступенів.

Дякуємо організаторам конкурсу за можливість розвиватися молоді та впевнено представляти класичний університет Тернополя!

Бажаємо молоді успіхів та нових перемог!