» » Студенти ВСП «ФКЕПІТ» мандрують Україною!

Студенти ВСП «ФКЕПІТ» мандрують Україною!

Дата: 23-06-2023, 10:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Якою дивовижною, неповторною, загадковою є наша Україна. Звісно, що потрібно пізнавати світ, але насамперед необхідно дізнатися про найкращі куточки Батьківщини.

Карпати є у декількох країнах, але у нас вони найчарівніші. Їхню красу також намагалися пізнати й студенти ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ».

Потішив Парк історії Землі “Underhill” - своєрідний магніт Прикарпаття, який є музеєм минулого нашої планети, де можна побачити копії доісторичних тварин та живих звірів, а харизматичний екскурсовод Діно неодмінно зацікавить кожного.

Чого тільки вартий офроуд-доїзд до Манявського водоспаду, де екстрим, вир емоцій, краса природи сплелися в одне нерозділене ціле.

Неймовірною родзинкою відпочинку було підняття на гору Хом‘як, підкорення вершини та драйв.

Також молодь побувала в етнопарку «Гуцул Ленд», Буковель, де  дізналися про побут, місця проживання гуцулів, бойків, лемків, а також побачили рідкісних тварин з різних куточків світу та погодували їх.

Дякуємо клубу мандрівників “Carpe diem” та його засновнику Романові Бронецькому за незабутні враження!  Приємно, що студенти ВСП «ФКЕПІТ» ще більше пізнали красу нашої рідної землі.

Все буде Україна!